Stoiximan Super League

Η κάθοδος των… χιλίων

Συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου θα εκδικαστεί η έφεση του Ολυμπιακού Βόλου κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, αναμένεται να κάνουν οι περίπου 1000 οπαδοί της ομάδας. Τους Θεσσαλούς, οι οποίοι έχουν τιμωρηθεί πρωτόδικα με υποβιβασμό στη Football League, θα εκπροσωπήσει σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιό τους, την ώρα που στην πόλη έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία.

Συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου θα εκδικαστεί η έφεση του Ολυμπιακού Βόλου κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, αναμένεται να κάνουν οι περίπου 1000 οπαδοί της ομάδας.

Τους Θεσσαλούς, οι οποίοι έχουν τιμωρηθεί πρωτόδικα με υποβιβασμό στη Football League, θα εκπροσωπήσει σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιό τους, την ώρα που στην πόλη έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία.

Το κομβόι με τα λεωφορεία ξεκίνησε αργά το βράδυ από τον Βόλο, ώστε να είναι στην ώρα του στο Γουδί (11:00 γίνεται η εκδίκαση), ενώ τον Ολυμπιακό Βόλου θα εκπροσωπήσουν δύο δικηγόροι, αλλά και συνεργάτης του γραφείου από την Ελβετία που έχει ανατεθεί η υπόθεση σε περίπτωση που φτάσει στο CAS.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x