Stoiximan Super League

Σε δύο πάγκους… ταυτόχρονα!

Ο Μάριους Σουμουντίκα κάθισε στον πάγκο της Καβάλας στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα αλλά το μυαλό του ήταν στην… άλλη του ομάδα. Στη ρουμάνικη, Αστρα Πλοϊέστι στην οποία έχει συμφωνήσει να αναλάβει την ηγεσία της κάνοντας τις εισηγήσεις του για την ενίσχυσή της…

Ο Μάριους Σουμουντίκα κάθισε στον πάγκο της Καβάλας στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα αλλά το μυαλό του ήταν στην… άλλη του ομάδα. Στην ρουμάνικη, Άστρα Πλοϊέστι στην οποία έχει συμφωνήσει να αναλάβει την ηγεσία της.

Ο Ρουμάνος τεχνικός χθες ζήτησε και πήρε άδεια να μεταβεί στη χώρα του, όπως ενημέρωσε για να μπορέσει να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο προπονητικής. Μια μεγάλη παρατήρηση… Το σεμινάριο αυτό, όμως ολοκληρώθηκε χθες!

Φυσικά και δεν το γνώριζαν αυτοί οι υπεύθυνοι της Καβάλας οι οποίοι αργότερα έμαθαν ότι ο λόγος για τον οποίο ο Σουμουντίκα θα πάει στη Ρουμανια είναι για να έχει συνάντηση με τον διάσημο ατζέντη και ισχυρό άνδρα της Άστρα Πλοϊέστι, Τζίτζι Μπεκάλι για τις μεταγραφικές κινήσεις που επιθυμεί ως προπονητής της!!!

Από την Καβάλα πρόκειται να αντιδράσουν έντονα ζητώντας πολλά χρήματα –λόγω του συμβολαίου που έχουν μαζί του- για να του επιτρέψουν να εγκαταλείψει την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x