Stoiximan Super League

«Πούλησε» Σουμουντίκα, έκλεισε φορ

Παρελθόν, πριν καλά-καλά αποτελέσει… παρόν είναι για την Καβάλα ο Μάριους Σουμουντίκα. Η διοίκηση της ΠΑΕ αποδέχτηκε-βλέποντας πως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε διάθεση να επιστρέψει για να τιμήσει τη συμφωνία του-την πρόταση της Άστρα Πλοέστι κι έτσι ο Σταύρος Ψωμιάδης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Συμφωνία με επιθετικό εγνωσμένης αξίας.

Παρελθόν, πριν καλά-καλά αποτελέσει… παρόν είναι για την Καβάλα ο Μάριους Σουμουντίκα. Η διοίκηση της ΠΑΕ αποδέχτηκε-βλέποντας πως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε διάθεση να επιστρέψει για να τιμήσει τη συμφωνία του-την πρόταση της Άστρα Πλοέστι κι έτσι ο Σταύρος Ψωμιάδης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες του βοηθού Γιώργου Μαραντά.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Καβάλας φέρεται να ήρθε μέσα στο Σαββατοκύριακο σε συμφωνία με επιθετικό εγνωσμένης αξίας και πετυχημένη θητεία σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Για να ενεργοποιηθεί το deal, ωστόσο, θα πρέπει να κερδίσει ο σύλλογος τη δικαστική μάχη για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x