Stoiximan Super League

Πάει ο Μίτσελ, πάει…

Αρνητική ήταν η τροπή που πήραν τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με την απόκτηση του Μίτσελ από την ΑΕΚ. Η αναζήτηση του κατάλληλου ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στον άξονα της Ένωσης… πάει πάλι από την αρχή, κι αυτό διότι ο «εκλεκτός» του Χιμένεθ πλέον είναι και επίσημα παίκτης της Χετάφε... Πάντως, στην Ένωση υποστηρίζουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και ότι υπάρχουν πιθανότητες να αποκτηθεί ο παίκτης με τη μορφή δανεισμού.

Αρνητική ήταν η τροπή που πήραν τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με την απόκτηση του Μίτσελ από την ΑΕΚ.

Η αναζήτηση του κατάλληλου ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στον άξονα της Ένωσης… πάει πάλι από την αρχή, κι αυτό διότι ο «εκλεκτός» του Χιμένεθ είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Χετάφε

«Στις 9 Αυγούστου, στις 12:00 (ώρα Ισπανίας), θα γίνει η παρουσίαση του νέου ποδοσφαιριστή της Χετάφε Μιγκέλ Μάρκος Μαδέρα ‘Μίτσελ’», αναφέρει η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας.

Ο σύλλογος της Μαδρίτης μπήκε σφήνα στις διαπραγματεύσεις για τον Μίτσελ και φαίνεται πως, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που ήθελε να αποκτήσει τον παίκτη ελεύθερο, κατέβαλε ένα ποσό στην Μπέρμιγχαμ που κατείχε τα δικαιώματά του ενώ κάλυψε τις απαιτήσεις του παίκτη και τον οδήγησε στον επαναπατρισμό

Στην ΑΕΚ ευελπιστούν ακόμα…

Παρά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μίτσελ από τη Χετάφε, πάντως, στην ΑΕΚ θεωρούν ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες για να φορέσει ξανά ο παίκτης την «κιτρινόμαυρη».

Οι διοικούντες την «Ένωση» υποστηρίζουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και ότι ο Μίτσελ ίσως να αποκτηθεί για άλλη μία φορά με τη μορφή δανεισμού, αυτή τη φορά από τη Χετάφε.

Στην Κύπρο ο Γκουλόν

Το «παρών» στην Λάρνακα θα δώσει ο Χέρολντ Γκουλόν για να δοκιμαστεί από τον Μανόλο Χιμένεθ στα φιλικά ματς που θα δώσει η ΑΕΚ με ΑΕΚ Λάρνακας και Ανόρθωση. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος εξασφάλισε την άδεια από την Μπλάκμπερν για να ταξιδέψει στο νησί της Αφροδίτης και εκείνος αμέσως πήρε το αεροπλάνο για να ενσωματωθεί με την αποστολή της Ένωσης. Αν ο Γάλλος παίκτης πείσει για την αγωνιστική του αξία τότε θα αποκτηθεί μιας και πρόκειται να αποδεσμευτεί από τους «Ρόβερς» και το κασέ του κυμαίνεται σε φυσιολογικά, για την ΑΕΚ, επίπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x