Stoiximan Super League

«Έκλεισε» Μπουλέικα, κοντά σε προπονητή

Μπορεί την Πέμπτη να κρίνεται το μέλλον της Καβάλας και η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο, ωστόσο ο σχεδιασμός της ομάδας προχωρά κανονικά. Όπως αποκαλύπτει η «SportDay», ο Σταύρος Ψωμιάδης ήρθε σε συμφωνία με τον Φλόριαν Αλίν Μπουλέικα, τον 20χρονο αμυντικό που έμεινε ελεύθερος μετά τη «διάλυση» της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα. Κοντά και σε προπονητή.

Μπορεί την Πέμπτη να κρίνεται το μέλλον της Καβάλας και η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο, ωστόσο ο σχεδιασμός της ομάδας προχωρά κανονικά. Όπως αποκαλύπτει η «SportDay», ο Σταύρος Ψωμιάδης ήρθε σε συμφωνία με τον Φλόριαν Αλίν Μπουλέικα, τον 20χρονο αμυντικό που έμεινε ελεύθερος μετά τη «διάλυση» της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

Ο νεαρός Ρουμάνος, που διεκδικείτο και από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, αναμένεται να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τους «αργοναύτες» εντός της εβδομάδας, ανεξάρτητα από την τύχη της έφεσης που έχει ασκήσει η ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης για υποβιβασμό στη Football League. Ο Μπουλέικα, που είναι βασικός στην εθνική Ελπίδων της Ρουμανίας, μπορεί να αγωνιστεί ως μπακ, κεντρικός αμυντικός και αμυντικό χαφ. Την περασμένη περίοδο είχε 4 συμμετοχές στο ρουμανικό πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της Καβάλας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με προπονητή για την αντικατάσταση του Μάριους Σουμουντίκα που «πουλήθηκε» στην Άστρα Πλοϊέστι. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν μαζικές προσθήκες ποδοσφαιριστών στο δυναμικό της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x