Stoiximan Super League

«Bόμβα» Καβάλας!

Τώρα που η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τη δικαίωσε… ποιος την πιάνει! Όπως αποκαλύπτει η SportDay, η Καβάλα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κέλβιν Ετούχου, για τον οποίο οι «αργοναύτες» πιστεύουν ότι θα γίνει η νέα… ατραξιόν της ομάδας και θα είναι ο αντι-Αμπντούν. Άλλωστε, οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Σίτι, τη σεζόν 2006/07. Ντιέ: «Σκέφτομαι και το… τέλος»!

Τώρα που η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τη δικαίωσε… ποιος την πιάνει!

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, η Καβάλα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κέλβιν Ετούχου, για τον οποίο οι «αργοναύτες» πιστεύουν ότι θα γίνει η νέα… ατραξιόν της ομάδας και θα είναι ο αντι-Αμπντούν.

Άλλωστε, οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Σίτι, τη σεζόν 2006/07.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, αδερφός του Ντίξον, που είναι βασικό στέλεχος της Φούλαμ και είναι διεθνής με τους «αετούς», ανήκε στη Σίτι από τα 18 του, αλλά -μέχρι στιγμής- έχει πέσει θύμα της… παρατεταμένης εφηβικής του παρόρμησης.

Έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια, όμως, η καριέρα του στους «πολίτες» τελείωσε άδοξα πέρυσι το καλοκαίρι, όταν συνελήφθη από την αστυνομία να πρωταγωνιστεί σε καβγά έξω από ένα μπαρ.

Φυλακίστηκε για κάποιο διάστημα και η Σίτι ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους.

Τώρα, στα 23 του… τριγυρνά ελεύθερος και η Καβάλα τον πλησίασε και περιμένει από μέρα σε μέρα την απάντησή του!

Από εκεί και πέρα, η SportDay εντόπισε χθες τον Σερζ Ντιέ στην πατρίδα του, την Ακτή Ελεφαντοστού.

Με αγωνία ρωτούσε νέα για την Καβάλα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν ξεκάθαρος. «Αποκλείεται να επιστρέψω στην Καβάλα», είπε, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση, αλλά θα ήθελα να γυρίσω πίσω».

Κλείνοντας… πέταξε και τη βόμβα: «Και να μην βρω ομάδα, δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς, έχει περάσει από το μυαλό μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x