Stoiximan Super League

Δοκιμάζει «λαβράκι» ο Πανιώνιος…

Τον επιθετικό από το Καμερούν, Γιόζεφ Αμπουέμε δοκιμάζει ο Πανιώνιος, ο οποίος «καίγεται» για να καλύψει το κενό στη γραμμή κρούσης του. Πρόκειται για 21 ετών ποδοσφαιριστή που μετράει ορισμένες συμμετοχές με την μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Κάνον Γιανουντέ.

Τον επιθετικό από το Καμερούν, Γιόζεφ Αμπουέμε δοκιμάζει ο Πανιώνιος, ο οποίος «καίγεται» για να καλύψει το κενό στη γραμμή κρούσης του.

Πρόκειται για 21 ετών ποδοσφαιριστή που μετράει ορισμένες συμμετοχές με την μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Κάνον Γιανουντέ.

Ο Αμπουέμε θα πρέπει να πείσει για τις ικανότητές του τον Τάκη Λεμονή, κάτι που δεν κατάφερε ο Κόλινς Τζόουνς, ο οποίος «κόπηκε» από τον Έλληνα τεχνικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x