Stoiximan Super League

Κόλπο γκρόσο με Τσιμποντά

Τo μεταγραφικό «μπαμ» και φέτος ετοιμάζεται να κάνει η Καβάλα, αρπάζοντας μέσα από τα χέρια του Παναιτωλικού τον Πασκάλ Τσιμποντά. Ο Γάλλος αμυντικός βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Αγρινιώτες, αλλά οι «Αργοναύτες» τού έκαναν καλύτερη οικονομική πρόταση, κερδίζοντας όπως όλα δείχνουν την υπογραφή του.

Τo μεταγραφικό «μπαμ» και φέτος ετοιμάζεται να κάνει η Καβάλα, αρπάζοντας μέσα από τα χέρια του Παναιτωλικού τον Πασκάλ Τσιμποντά.

Ο Γάλλος αμυντικός βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Αγρινιώτες, αλλά οι «Αργοναύτες» τού έκαναν καλύτερη οικονομική πρόταση, κερδίζοντας όπως όλα δείχνουν την υπογραφή του.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι πιο κοντά στην Καβάλα. Θα αποφασίσω μέχρι το τέλος της εβδομάδας πού θα πάω» δήλωσε σε Μέσα της πατρίδας του ο 32χρονος μπακ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

O γεννηθείς στη Γουαδελούπη, ύψους 1.82μ στόπερ έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Χάβρη, Μπαστιά, Γουίγκαν, Τότεναμ, Σάντερλαντ και Μπλάκμπερν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x