Stoiximan Super League

Ελβετία και... λαχτάρα

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για το δυνατότερο φιλικό του καλοκαιριού, αφού σε λιγότερο από 24 ώρες οι Πρωταθλητές θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ίντερ (19:00) στη Γενεύη. Λίγο μετά τις 21:00 η αποστολή των «ερυθρολεύκων» έφτασε στην Ελβετία. Εκεί ταξίδεψε και ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, μετά την απουσία του από το ματς με την Γαλατάσαραϊ στο Φάληρο.

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για το δυνατότερο φιλικό του καλοκαιριού, αφού σε λιγότερο από 24 ώρες οι Πρωταθλητές θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ίντερ (19:00) στη Γενεύη.

Λίγο μετά τις 21:00 η αποστολή των «ερυθρολεύκων» έφτασε στην Ελβετία. Εκεί ταξίδεψε και ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, μετά την απουσία του από το ματς με την Γαλατάσαραϊ στο Φάληρο.

Ο μόνος που έκανε δηλώσεις από πλευράς Πειραιωτών ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς.

«Σε αυτά τα παιχνίδια περιμένεις να δεις που βρίσκεσαι. Παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ πριν από δύο χρόνια. Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό, το οποίο θα μας βοηθήσει και ελπίζω να βγάλουμε τα συμπεράσματα που μας χρειάζονται ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει όταν αρχίσουμε τις προσπάθειές μας σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα», είπε o Σέρβος φορ πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

H αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Κάταϊ.

Εκτός των επιλογών του Ερνέστο Βαλβέρδε έμειναν οι Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος και Σουμπίνιο, όπως και οι τραυματίες Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Ριέρα και Ιμπαγάσα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x