Stoiximan Super League

Μακριά… από τον Βόλο

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου εάν η απόφαση για την θεσσαλική ομάδα παραμείνει καταδικαστική, από την ΠΑΕ, είναι ξεκάθαροι. «Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με ποδοσφαιριστές της συγκεκριμένης ομάδας», λέγεται από επίσημα χείλη της ΠΑΕ. Ανακοίνωση φοβούμενη πιθανά έκτροπα επειδή η ομάδα είναι υπότροπη, εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη.

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου εάν η απόφαση για την θεσσαλική ομάδα παραμείνει καταδικαστική, από την ΠΑΕ, είναι ξεκάθαροι.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με ποδοσφαιριστές της συγκεκριμένης ομάδας», λέγεται από επίσημα χείλη της ΠΑΕ.

Αν και υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίοι θα μπορούσαν να καλύψουν… τρύπες που έχει ο Παναθηναϊκός, οι κάκιστες σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων, δεν επιτρέπουν ηθικά το «τριφύλλι» να κινηθεί για κάποιον.

Οι Άλβαρεζ, Σανκαρέ και Μόνχε, υπό άλλες συνθήκες ενδεχομένως να ενδιέφεραν τους «πράσινους». Αφού, εάν η θεσσαλική ομάδα πέσει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, θα μπορούσε κάλλιστα ο Παναθηναϊκός, με πολύ λίγα λεφτά να πάρει κάποιον εξ’αυτών.

Παρόλα αυτά, η συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου και όσα έχει κάνει εναντίον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού πρωταθλήματος γενικότερα, δεν επιτρέπουν σε ομάδες με το κύρος του Παναθηναϊκού, να «…γλύψουν εκεί που φτύνουν», αγοράζοντας αθλητή από ομάδα ενός ανθρώπου με τόσο κακές σχέσεις.

Τέλος, ανακοίνωση φοβούμενη πιθανά έκτροπα επειδή η ομάδα είναι υπότροπη, εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη ΜακάμπιΤελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 25 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγγαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA για τον αγώνα με την Οντένσε.

Συνεπώς, οποιαδήποτε παράβαση αυτόματα θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας και για το λόγο αυτό οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε ώστε η εικόνα στο γήπεδο να είναι η καλύτερη δυνατή. Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x