Stoiximan Super League

Σολάκης: «Έχουμε μπουκώσει»

Μετά την πρωινή ανακοίνωση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου παρέθεσαν και συνέντευξη Τύπου, βγάζοντας προς τα έξω μια «κραυγή αγωνίας» για την κατάσταση την οποία βρίσκονται. «Έχουμε μπουκώσει. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι», μεταξύ άλλων τα λεγόμενα του Ηλία Σολάκη που πρωτοστάτησε στην κίνηση.

Μετά την πρωινή ανακοίνωση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου παρέθεσαν και συνέντευξη Τύπου, βγάζοντας προς τα έξω μια «κραυγή αγωνίας» για την κατάσταση την οποία βρίσκονται.

«Έχουμε μπουκώσει. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι», μεταξύ άλλων τα λεγόμενα του Ηλία Σολάκη που πρωτοστάτησε στην κίνηση.

Οι ποδοσφαιριστές της θεσσαλικής ομάδας αγωνιούν για το μέλλον τους, αφού η ιστορία με τα στημένα τους έχει αφήσει στο κενό.

Δεν ξέρουν σε ποια ομάδα θα παίζουν την χρονιά που έχει ξεκινήσει, αφού εάν ο Ολυμπιακός Βόλου υποβιβαστεί, θα μπορούν να μείνουν ελεύθεροι, όμως όλες οι ομάδες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους και πολλοί θα είναι αυτοί που δεν θα βρουν ομάδα. Η ανακοίνωση εξέφραζε όλους τους προβληματισμούς των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι υποστηρίζουν: «τι φταίμε εμείς για τα στημένα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η συνέντευξη με πρωτοστάτη τον Ηλία Σολάκη, ο οποίος δήλωσε. «Έχωνα ένα παράπονο για τον ΠΣΑΠ. Έπρεπε να έχει έρθει ήδη ένας εκπρόσωπος για να ρωτήσει και να μάθει. Το μόνο που έκαναν ήταν να στείλουν ένα έγγραφο στις 16/6, το οποίο απευθύνονταν στον πρόεδρο της ΕΠΟ και ένα άλλο στις 24/8 που έκανε απλή ενημέρωση. Δεν αρκούν αυτά, ίσως θα έπρεπε να πιέσουν παραπάνω. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν».

Και συνέχισε: «Στην ομάδα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αγωνισθούμε στη Super League. Τρέχουν στα δικαστήρια για να δικαιωθούμε και για αυτό η αγωνία παρατάθηκε. Και που είμαστε εδώ, σίγουρα σημαίνει ότι αντέχουμε. Είμαστε και εμείς, όμως, άνθρωποι και υπάρχουν και κάποια πιο νεαρά παιδιά από εμένα που έχουν μέλλον. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έχουμε μπουκώσει. Ελπίζουμε και εσείς να βοηθήσετε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x