Stoiximan Super League

«Θα “πιάσει” στον Ολυμπιακό ο Μόνχε»

Την πίστη ότι ο Βιθέντε Μόνχε θα «πιάσει» στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

Την πίστη ότι ο Βιθέντε Μόνχε θα «πιάσει» στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μάκης Κατσαβάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωταθλητής». Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

«Θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο ατού του είναι ότι "έχει" το ένας με έναν. Τον βοηθάει πολύ η ντρίμπλα, δεν κολλάει πουθενά και άντε να τον τζαρτζάρεις. Είναι δυνατός, μπουκάρει, ψάχνει το γκολ και με το κεφάλι και με το πόδι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχει συνειδητή αμυντική προσφορά. Και εξίσου παθιασμένη με την επιθετική. Σε γενικές γραμμές είναι ένας παίκτης νικητής. Θεωρώ ότι μπορεί να “πιάσει” στον Ολυμπιακό και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην περίπτωση που γίνει τελικά παίκτης του».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x