Stoiximan Super League

Προσφυγή ο Σανκαρέ!

Την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό Βόλου άνοιξε ο Καλίφα Σανκαρέ! Ο Σενεγαλέζος κατέθεσε προσφυγή «για σπουδαίο λόγο» εναντίον του συλλόγου της Μαγνησίας, επικαλούμενος μείωση προσωπικότητας και της αγωνιστικής του αξίας (αλλά και προσβολή των εργασιακών του δικαιωμάτων) από το γεγονός ότι εκείνος έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη και υπάρχουν αποφάσεις για υποβιβασμό του. Γι' όλα αυτά, λοιπόν, ζητά την ελευθέρας του και την καταβολή όσων δεδουλευμένων δεν του έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα

Την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό Βόλου άνοιξε ο Καλίφα Σανκαρέ!

Ο Σενεγαλέζος κατέθεσε προσφυγή «για σπουδαίο λόγο» εναντίον του συλλόγου της Μαγνησίας, επικαλούμενος μείωση προσωπικότητας και της αγωνιστικής του αξίας (αλλά και προσβολή των εργασιακών του δικαιωμάτων) από το γεγονός ότι εκείνος έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη και υπάρχουν αποφάσεις για υποβιβασμό του.

Γι' όλα αυτά, λοιπόν, ζητά την ελευθέρας του και την καταβολή όσων δεδουλευμένων δεν του έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα.

Η κίνηση του Σανκαρέ, πάντως, δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, δεδομένου ότι εμφανίζεται καιρό δυσαρεστημένος από την κατάσταση στο σύλλογο, ενώ είχε αποκλειστεί και από την αποστολή του τελευταίου φιλικού με την Κέρκυρα, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος που του είχε καταλογιστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x