Stoiximan Super League

Σανκαρέ: «Σε καμία ομάδα μέχρι την απόφαση της προσφυγής»

Την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό Βόλου, μέσω της προσφυγής που κατέθεσε, θα περιμένει ο Καλίφα Σανκαρέ, πριν κάνει οποιαδήποτε επαφή με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, όπως δήλωσε στη Sportday. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους που προέβη σε αυτήν την κίνηση, τη στιγμή που βρίσκεται στο εξωτερικό για να ζητήσει διευκρινήσεις για την προσφυγή που κατέθεσε.

Την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό Βόλου, μέσω της προσφυγής που κατέθεσε, θα περιμένει ο Καλίφα Σανκαρέ, πριν κάνει οποιαδήποτε επαφή με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, όπως δήλωσε στη Sportday.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους που προέβη σε αυτήν την κίνηση, τη στιγμή που βρίσκεται στο εξωτερικό για να ζητήσει διευκρινήσεις για την προσφυγή που κατέθεσε.


«Μέχρι να βγει η απόφαση για το αν θα μείνω ελεύθερος ή όχι στην προσφυγή που κατέθεσα, δεν πρόκειται να κάνω καμία επαφή με κάποια ομάδα, παρ’ ό,τι έχουν εκδηλώσει έστω και ανεπίσημα το ενδιαφέρον τους για εμένα στον ατζέντη μου, και ούτε έχω κάνει τις προηγούμενες ημέρες παρά τα όσα γράφονται» είπε αρχικά στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα ο 27χρονος στόπερ, για να συμπληρώσει:

«Με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου θα ασχοληθώ μόλις βγει η τελική απόφαση από τα αρμόδια όργανα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x