Stoiximan Super League

Δυσκολεύει τον Ντουγκλάο η Καβάλα

Την «μπλε» κάρτα του περιμένει ο Ντουγκλάο για να μπορέσει να την καταθέσει στην πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ώστε να τεθεί στη διάθεση της Μπράγκα. Σύμφωνα με την “A bola”, η καθυστέρηση στην υποβολή του εγγράφου είναι ευθύνη της Καβάλας, η οποία έχει ζητήσει από την ΕΠΟ να κρατήσει το πιστοποιητικό, το οποίο ο Βραζιλιάνος αμυντικός πρέπει να καταθέσει μέχρι σήμερα.

Την «μπλε» κάρτα του περιμένει ο Ντουγκλάο για να μπορέσει να την καταθέσει στην πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ώστε να τεθεί στη διάθεση της Μπράγκα.

Σύμφωνα με την “A bola”, η καθυστέρηση στην υποβολή του εγγράφου είναι ευθύνη της Καβάλας, η οποία έχει ζητήσει από την ΕΠΟ να κρατήσει το πιστοποιητικό, το οποίο ο Βραζιλιάνος αμυντικός πρέπει να καταθέσει μέχρι σήμερα.

Ο Ντουγκλάο έχει κάνει χρήση ενός όρου του συμβολαίου του, σύμφωνα με τον οποίο μένει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού των «Αργοναυτών», αλλά με την τελική απόφαση για το μέλλον του συλλόγου να βγαίνει την Τρίτη, θέλει να είναι καλυμμένη σε περίπτωση δικαίωσής της. Από την πλευρά της, η Μπράγκα παραμένει αισιόδοξη, πιστεύοντας ότι θα προλάβει την προθεσμία και θα έχει τον ποδοσφαιριστή στη διάθεσή της για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Ζιλ Βιθέντε.



Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x