Stoiximan Super League

Ρούντολφ: «Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού εξέφρασε με δηλώσεις του το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των«πρασίνων» Γκέργκελι Ρούντολφ. Ο Ούγγρος επιθετικός θεωρεί ότι είναι έτοιμος να δικαιώσει τους οπαδούς του «τριφυλλιού», τους οποίους τους χαρακτηρίζει ως τους καλύτερους στην Ελλάδα.

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού εξέφρασε με δηλώσεις του το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» Γκέργκελι Ρούντολφ.

Ο Ούγγρος επιθετικός θεωρεί ότι είναι έτοιμος να δικαιώσει τους οπαδούς του «τριφυλλιού», τους οποίους τους χαρακτηρίζει ως τους καλύτερους στην Ελλάδα.


«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι περιμένουν πολλά από μένα και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Γνωρίζω ότι έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα και χρειαζόμαστε τη στήριξή τους σε κάθε αγώνα. Έχω μάθει πως πριν από εμένα έχουν περάσει κι άλλοι Ούγγροι από τον Παναθηναϊκό, όπως ο Πούσκας, ο Εστερχάζι και ο Τόργκελε. Είμαι τυχερός που θα παίξω στον Παναθηναϊκό» δήλωσε ο Ρούντολφ, ενώ όσον αφορά τις εμφανίσεις του με το εθνόσημο στο στήθος τόνισε:«Ναι είμαι σε καλή κατάσταση, θέλω να σκοράρω πολύ και με τον Παναθηναϊκό και εύχομαι να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x