Stoiximan Super League

«Ο Μπέος τα κατέστρεψε όλα με τις μηχανορραφίες του»

Τα «βέλη» του προς τον Αχιλλέα Μπέο έστρεψε ο Έλντιν Γιακούποβιτς με δηλώσεις του σε ξένο Μέσο. Ο Ελβετός τερματοφύλακας υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική, ενώ τόνισε ότι περιμένει να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις ώστε να μπορέσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Τα «βέλη» του προς τον Αχιλλέα Μπέο έστρεψε ο Έλντιν Γιακούποβιτς με δηλώσεις του σε ξένο Μέσο.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική, ενώ τόνισε ότι περιμένει να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις ώστε να μπορέσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

«Κατά κάποιο τρόπο κάθομαι πάνω σε βαλίτσες, μια και για μένα δεν είναι προοπτική η Δ’ Εθνική. Η UEFA μας απέκλεισε. Ο πρώην πρόεδρος τα έχει καταστρέψει όλα με τις μηχανορραφίες του», εξήγησε ο 27χρονος πορτιέρο στην ιστοσελίδα “nzz”.

Όπως τονίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Γιακούποβιτς ελπίζει ότι η UEFA θα δώσει προθεσμία στις μεταγραφές, ώστε να μπορέσει να μεταπηδήσει σε άλλη ομάδα, κάτι για το οποίο πρόσθεσε: «Οπωσδήποτε είμαι σε καλή κατάσταση, είχα καλή παρουσία την περσινή σεζόν και ήμουν μέσα στους δύο καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Όλα είναι ανοικτά, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πρέπει πρώτα να “χωνέψω” το σοκ που έχω υποστεί. Πάνω από όλα όμως περιμένω τη γέννηση της κόρης μου. Πρέπει να φροντίσω την οικογένειά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x