Stoiximan Super League

Tην Τρίτη η απόφαση για τους "ελεύθερους"

Τελικά την Τρίτη θα γίνει γνωστή η απόφαση της ΕΠΟ για την παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα περιμένει την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για την αναστολή ή μη της προσωρινής διαταγής που έχουν πάρει οι δύο ομάδες με σκοπό να μπλοκάρουν την αντικατάστασή τους στο πρωτάθλημα από άλλες. Η απόφαση του Εφετείου πιθανότατα θα ανακοινωθεί την Τρίτη.

Τελικά την Τρίτη θα γίνει γνωστή η απόφαση της ΕΠΟ για την παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα περιμένει την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για την αναστολή ή μη της προσωρινής διαταγής που έχουν πάρει οι δύο ομάδες με σκοπό να μπλοκάρουν την αντικατάστασή τους στο πρωτάθλημα από άλλες. Η απόφαση του Εφετείου πιθανότατα θα ανακοινωθεί την Τρίτη.

Θυμίζουμε πως αν η προσωρινή διαταγή ανασταλεί, η Επιιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα μπορεί να χορηγήσει πιστοποιητικά στη Δόξα Δράμας και τον Λεβαδειακό που διεκδικούν τις θέσεις των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στη Σούπερ Λίγκα. Η παράταση που θα δοθεί για να πάρουν μεταγραφή οι παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι, θα είναι διάρκειας 10-15 ημερών και θα αφορά και τις ομάδες που θα προβιβαστούν με νεότερη απόφαση (π.χ. Λεβαδειακός και Δόξα).

Να σημειωθεί επίσης, πως η ΕΠΟ αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Γιώργο Σφυρή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει δικάσιμο η προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού, που διεκδικούν τις δύο θέσεις που θα μείνουν "ορφανές" από τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Στο ΔΣ της ΕΠΟ, εξάλλου, οι εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας έθεσαν και το θέμα των αυστηρών ποινών που προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας για το άναμμα καπνογόνων και τα υβριστικά συνθήματα. Αυτό που ζητείται είναι η μείωση των προστίμων και το θέμα θα συζητηθεί μεταξύ των νομικών υπηρεσιών της ομοσπονδίας και της διοργανώτριας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x