Stoiximan Super League

«Να φτάσω ψηλά με τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός επένδυσε στον Λιούμπομιρ Φέισα και ο Σέρβος άσος εμφανίζεται έτοιμος να δικαιώσει τις προσδοκίες. «Το μόνο που θέλω είναι να έχω την υγειά μου, να αφήσω πίσω τον τραυματισμό μου και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μου. Μπορώ να φτάσω ψηλά με τον Ολυμπιακό», δηλώνει ο 23χρονος μέσος και με την ευκαιρία αποθεώνει τον «πολύ αγαπητό και είδωλο για τους φίλους της ομάδας» Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Ολυμπιακός επένδυσε στον Λιούμπομιρ Φέισα και ο Σέρβος άσος εμφανίζεται έτοιμος να δικαιώσει τις προσδοκίες.

«Το μόνο που θέλω είναι να έχω την υγειά μου, να αφήσω πίσω τον τραυματισμό μου και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μου. Μπορώ να φτάσω ψηλά με τον Ολυμπιακό», δηλώνει ο 23χρονος μέσος και με την ευκαιρία αποθεώνει τον «πολύ αγαπητό και είδωλο για τους φίλους της ομάδας» Μάρκο Πάντελιτς.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Sportske.net»:

Για το στάδιο προσαρμογής του: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα. Άλλωστε ήταν εύκολο από τη στιγμή που είχα δίπλα μου τον Μάρκο Πάντελιτς. Είναι είδωλο στην Αθήνα και πολύ αγαπητός στους φίλους του Ολυμπιακού. Φυσικά και άλλοι παράγοντες έχουν συμβάλει σημαντικά στη γρήγορη και αποτελεσματική προσαρμογή μου, όπως η όμορφη πόλη και οι ένθερμοι οπαδοί μας».

Για τους στόχους του: «Με τον Ολυμπιακό μπορώ να φτάσω ψηλά. Η συμμετοχή στο Champions League είναι σημαντική τόσο για την ομάδα όσο και για εμάς τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Το να παίζεις στο πιο υψηλό επίπεδο σου δίνει έξτρα κίνητρο για να ξεχωρίσεις και να αφήσεις θετικές εντυπώσεις σε όλο τον κόσμο. Το μόνο που θέλω είναι να έχω την υγειά μου, να αφήσω πίσω τον τραυματισμό μου και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μου.

Μετά τον τραυματισμό μου, ήταν απαραίτητο να βρω μια νέα πρόκληση. Ο Ολυμπιακός είναι το πιο ψηλό βήμα στην καριέρα μου και μου εμπνέει την επιθυμία για μεγαλύτερη πρόοδο από κάθε άποψη. Λυπάμαι που άφησα την Παρτιζάν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η συμφωνία με την ελληνική ομάδα άφησε ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές».


Για το «κεφάλαιο» Παρτιζάν: «Παραμένει η πρώτη μου ομάδα, την οποία υποστήριζα από μικρός. Ποτέ δεν θα ξεχάσω το πέρασμα μου από εκεί. Φυσικά υπάρχει στεναχώρια που έφυγα, όμως το εξωτερικό ήταν η καλύτερη λύση. Είμαι επαγγελματίας και έπρεπε να κάνω ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου με τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x