Stoiximan Super League

Κοντοές… γι’ αρχή!

Και βλέπουμε… Την ώρα που η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το δεύτερο ματς σε τέσσερις μέρες (κι ένα απ’ τα πέντε σε δυο βδομάδες), ο Γιάννης Κοντοές ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της. Κι ετοιμάζεται να το κάνει ως βασικός και ως μόνη σίγουρη αλλαγή (μαζί με τον Δέλλα) σε σχέση με την ενδεκάδα που αντιμετώπισε τον Εργοτέλη.

Και βλέπουμε…

Την ώρα που η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το δεύτερο ματς σε τέσσερις μέρες (κι ένα απ’ τα πέντε σε δυο βδομάδες), ο Γιάννης Κοντοές ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της.

Κι ετοιμάζεται να το κάνει ως βασικός και ως μόνη σίγουρη αλλαγή (μαζί με τον Δέλλα) σε σχέση με την ενδεκάδα που αντιμετώπισε τον Εργοτέλη.

Η κακή παρουσία του Γεωργέα στο Βέλγιο και η λογική αδυναμία ν’ ανταπεξέρχεται πλέον σε δύο παιχνίδια την εβδομάδα (αγωνίστηκε και την Κυριακή) οδήγησαν τον Χιμένεθ στην απόφαση να ενεργοποιήσει τον (ανεξήγητα τόσο) παροπλισμένο Κοντοέ.

Ο Έλληνας μπακ, λοιπόν, θα φορέσει την Τετάρτη για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο ματς -παίρνοντας θέση στο δεξί άκρο της άμυνας (στο άλλο θα παραμείνει ο Καράμπελας). Στα στόπερ, από την άλλη, εξαιρετικά πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Δέλλα (που ήταν τιμωρημένος με τον Εργοτέλη).

Κι αν η παρουσία του Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια (βάσει απουσίας του Κωνσταντόπουλου, αλλά κυρίως της εξαιρετικής εμφάνισής του την Κυριακή) θεωρείται σίγουρη, το ίδιο σίγουρο δεν είναι η παρουσία του Μανωλά ως παρτενέρ του Δέλλα στο κέντρο της άμυνας (ο Κάλα έχει ελπίδες να ξεκινήσει).

Κατά τ’ άλλα, ο (και σκόρερ πλέον) Μάκος θα βρεθεί στα χαφ, μαζί με τον Βάργκας -που πήρε ανάσες κι έδειξε εξαιρετικά χρήσιμος όταν μπήκε ως αλλαγή με τον Εργοτέλη. Από ‘κει και… μπροστά, δε, ενδιαφέρον θα έχει αν ο Χιμένεθ βάλει απ’ την αρχή Κάρλος και Λυμπερόπουλο (ο Ισπανός δεν ξεκίνησε στο Βέλγιο και ο Μεσσήνιος την Κυριακή), όπως και η επιλογή του φορ (η ταχύτητα του Μπέλεκ ενδεχομένως να εκτιμηθεί βάσει των συνθηκών του αγώνα).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x