Stoiximan Super League

«Ό,τι καλύτερο για μένα ο Ολυμπιακός»

Ανυπόμονος να ολοκληρωθεί το θέμα με την ΕΠΟ και να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι ο Βιθέντε Μόνχε, όπως τόνισε στη Sportday. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε, παράλληλα, στην αγωνιστική κατάστασή του, τη δυσκολία που θα υπάρχει να κερδίσει μία θέση στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων», αλλά και τον Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος επίσης βρίσκεται μια «ανάσα» από τους Πειραιώτες.

Ανυπόμονος να ολοκληρωθεί το θέμα με την ΕΠΟ και να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι ο Βιθέντε Μόνχε, όπως τόνισε στη Sportday.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε, παράλληλα, στην αγωνιστική κατάστασή του, τη δυσκολία που θα υπάρχει να κερδίσει μία θέση στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων», αλλά και τον Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος επίσης βρίσκεται μια «ανάσα» από τους Πειραιώτες.

«Περιμένω την απόφαση για να μείνω ελεύθερος και να μπορέσω να συνεχίσω την καριέρα μου», δήλωσε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα ο 30χρονος χαφ, συμπληρώνοντας:

«Όταν βγει η απόφαση θα με ενημερώσει ο μάνατζέρ μου, ο οποίος χειρίζεται αυτά τα θέματα, και θα δούμε τι θα γίνει και σε ποια ομάδα θα αγωνιστώ».

Αναφερόμενος στον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: «Θα είναι ό,τι καλύτερο για μένα, για την καριέρα μου μία τέτοια εξέλιξη, να παίξω στον Ολυμπιακό. Σας είπα, όμως, ότι πρώτα πρέπει να βγει η απόφαση και μετά να δούμε πού θα παίξω».

Ερωτηθείς για τη φυσική κατάστασή του, αποκρίθηκε: «Κάνω καθημερινά προπόνηση στον Βόλο με την ομάδα και τον προπονητή μας για να μην είμαι πίσω. Αν τελειώσει αυτή η υπόθεση, θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Όσο για το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στους πρωταθλητές για μια θέση στην ενδεκάδα, διευκρίνισε: «Μπορώ να παίξω αμέσως, αν και υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Αν το αποφασίσει ο προπονητής, εγώ μπορώ να παίξω από το πρώτο ματς».

Για το ενδεχόμενο να είναι και πάλι συμπαίκτης με τον Ζαραδούκα, ανέφερε: «Δεν γνωρίζω τι θα κάνει ο Γιάννης, αλλά θα είναι καλό να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x