Stoiximan Super League

«Λέο» γιορτάζει, «Dimi»… δεν το βγάζει!

Μέσα σε… ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη. Αφού, λοιπόν, ο Λεονάρντο έσβησε τα κεράκια στην τούρτα που του πήγαν οι συμπαίκτες για τα 25α γενέθλια του, ο Κωνσταντόπουλος έσβησε (αδυνατώντας να βγάλει όλο το πρόγραμμα) τις -ούτως ή άλλως λίγες- ελπίδες του να προλάβει την Τούμπα.

Μέσα σε… ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη.

Αφού, λοιπόν, ο Λεονάρντο έσβησε τα κεράκια στην τούρτα που του πήγαν οι συμπαίκτες για τα 25α γενέθλια του, ο Κωνσταντόπουλος έσβησε (αδυνατώντας να βγάλει όλο το πρόγραμμα) τις -ούτως ή άλλως λίγες- ελπίδες του να προλάβει την Τούμπα.

Το πλατύ χαμόγελο του Λεονάρντο στις ευχές όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν ήταν, πάντως, το… μόνο που υπήρχε την Πέμπτη στα Σπάτα.

Κι αυτό διότι τέτοιο σχηματίστηκε και στο πρόσωπο του Χιμένεθ, βλέποντας τους Μανωλά και Βάργκας να ξεπερνούν τα μικροπροβλήματα που αποκόμισαν την Τετάρτη και να συμμετέχουν κανονικά στο (χαλαρό για όσους αγωνίστηκαν στην Ξάνθη) πρόγραμμα.

Παρόλο, δε, που το ίδιο επεδίωξε και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο δικέφαλο δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει την προπόνηση και ν’ αποκτήσει ελπίδες για την Τούμπα (όπου δύσκολα, έτσι κι αλλιώς, θα έπαιρνε τη θέση από τον Αραμπατζή).

Το πόσες τέτοιες, πάντως (ελπίδες για την Κυριακή) έχει ο Σάββας Γκέντσογλου, θα το μάθει… προσεχώς. Κι αυτό διότι ο νεαρός χαφ έκανε φυσιοθεραπεία (λόγω της διάτασης αριστερού δικεφάλου που υπέστη στην Ξάνθη) και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης αναμένεται να κριθεί εν πολλοίς στην προπόνηση της Παρασκευής (η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18:30).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x