Stoiximan Super League

Πάντελιτς: «Γκολ όπως και πέρσι»

Την επιθυμία του να σκοράρει και φέτος στο Παγκρήτιο, όπως είχε κάνει και την προηγούμενη σεζόν, δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό μαζί με τον Φουστέρ, εξέφρασε ο Μάρκο Πάντελιτς. Από την πλευρά του ο Ζαν Μακούν τόνισε ότι στόχος είναι οι τρεις βαθμοί με καλύτερη εμφάνιση από την προηγούμενη, ενώ ο Φρανθίθκο Χαβίτο υπογράμμισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Την επιθυμία του να σκοράρει και φέτος στο Παγκρήτιο, όπως είχε κάνει και την προηγούμενη σεζόν, δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό μαζί με τον Φουστέρ, εξέφρασε ο Μάρκο Πάντελιτς.

Από την πλευρά του ο Ζαν Μακούν τόνισε ότι στόχος είναι οι τρεις βαθμοί με καλύτερη εμφάνιση από την προηγούμενη, ενώ ο Φρανθίθκο Χαβίτο υπογράμμισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι τρεις παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδος, κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο της Κρήτης:

Μάρκο Πάντελιτς:
«Όντως, πέρυσι είχα πετύχει ένα πολύ κρίσιμο γκολ στην Κρήτη, αλλά αυτό είναι που κάνω. Είμαι επιθετικός και εφόσον παίξω, θα προσπαθήσω και πάλι να σκοράρω. Ξεκινήσαμε τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα με νίκη και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Ξέρουμε ότι όλα τα ματς στην Κρήτη είναι δύσκολα. Ο Εργοτέλης είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς ήρθαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να πάρουμε το καλύτερο από όλα αυτά».

Ζαν Μακούν:
«Μέχρι στιγμής έχω παίξει σε δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, για μερικά λεπτά. Νομίζω ότι και στο αυριανό (σ.σ.: σημερινό), αλλά και σε κάθε επόμενο παιχνίδι θα είμαι καλύτερος και θα βελτιώνομαι. Έχω την όρεξη και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι στην κατάλληλη κατάσταση για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι το δεύτερο παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα και πρέπει να παίξουμε καλά. Να είμαστε καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς και να κερδίσουμε».

Για την πίεση που υπάρχει από τον κόσμο, διευκρίνισε:
«Δεν με στρεσάρει αυτή η κατάσταση, ούτε με πειράζει η πίεση. Αλλά κάθε φορά που θα παίζω θα είμαι καλύτερος και θα αποκτώ αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μου».

Φρανθίθκο Χαβίτο:
«Εγώ πάντα είμαι έτοιμος για να παίξω. Εάν ο προπονητής μου δώσει την ευκαιρία, θα είναι πολύ καλό. Είμαι σε καλή κατάσταση, θέλω να παίξω, αλλά η απόφαση είναι του προπονητή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν μπορούν να παίξουν όλοι. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάς την ομάδα και να είσαι έτοιμος όταν πρέπει να μπεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x