Stoiximan Super League

«Έτοιμοι για τα δύσκολα»

Ο ΠΑΟΚ νίκησε κατά κράτος την ΑΕΚ στο ντέρμπι «δικεφάλων» ωστόσο τα δύσκολα ακολουθούν για τους Θεσσαλονικείς. Ρούμπιν Καζάν και Ολυμπιακός τους περιμένουν στις έδρες τους με… άγριες διαθέσεις, με τον Λίνο πάντως να μην προβληματίζεται και να δηλώνει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που έχουν.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε κατά κράτος την ΑΕΚ στο ντέρμπι «δικεφάλων» ωστόσο τα δύσκολα ακολουθούν για τους Θεσσαλονικείς.

Ρούμπιν Καζάν και Ολυμπιακός τους περιμένουν στις έδρες τους με… άγριες διαθέσεις, με τον Λίνο πάντως να μην προβληματίζεται και να δηλώνει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που έχουν.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Sport103.fm» ο Βραζιλιάνος μπακ:

Για την άνετη νίκη επί της ΑΕΚ: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ ως εύκολο. Δε θεωρούσαμε ότι η ΑΕΚ είναι μία εύκολη ομάδα, ξέραμε πόσο δυσκολεύει την κατάσταση είτε στην Τούμπα, είτε στην Αθήνα. Αυτό που λέγαμε ήταν να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη και να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες. Αυτό που κάναμε στο παιχνίδι δηλαδή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν. Στο μυαλό μας ήταν μόνο η νίκη. Είναι μία νίκη που οφείλεται στους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που έχει ο ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι κερδίσαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι».

Για τα ματς που ακολουθούν με Ρούμπιν και ΟΣΦΠ: «Θεωρώ ότι είναι έτοιμη η ομάδα. Για αυτό δουλεύουμε. Ξεκινάμε από σήμερα για το επόμενο εμπόδιο. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα, γιατί όχι και τη νίκη για να συνεχίσουμε. Έπειτα θα δούμε τον Ολυμπιακό. Είμαστε προετοιμασμένοι και η ψυχολογία μας είναι για τα δύσκολα. Ξέρουμε ότι η πορεία στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη. Δεν μας αρέσουν τα ημίμετρα. Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι λίγο περίπλοκα τα παιχνίδια. Εχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και η προπόνηση για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι πολύ καλή. Είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα. Εχουμε ένα συγκεκριμένο σκοπό αυτήν τη χρονιά. Θα χτυπήσουμε στα ίσια και τα δύο παιχνίδια και όλες οι συνθήκες δείχνουν ότι δεν είναι απίθανό. Τον Ολυμπιακό τον έχουμε χτυπήσει στα ίσια στην Αθήνα, οπότε αυτό θα κυνηγήσουμε και φέτος».

Για την εμφάνιση του Έτο: «Κάθε φορά είναι και καλύτερος. Χθες ήταν το καλύτερό του παιχνίδι. Κάθε μέρα η απόδοσή του βελτιώνεται. Κάνει εκπληκτικές προπονήσεις, προσπαθεί και βελτιώνεται. Αυτό είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω από τη Βραζιλία το πώς έπαιζε και είναι ευχάριστο να παίζεις με έναν παίκτη που έχει αυτήν την εξέλιξη».

Για την ατάκα του ότι «ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερο δέρμα» του: «Αυτό το οποίο εννοώ, είναι ότι άσχετα με το θέμα της δουλειάς, είναι το δεύτερο σπίτι μου. Το πώς αντιλαμβάνομαι τον ΠΑΟΚ, τους συμπαίκτες μου και το κλίμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x