Stoiximan Super League

Λίνο: «Στόχος το πρωτάθλημα»

Ψηλά έβαλε τον πήχη των προσδοκιών για τον φετινό ΠΑΟΚ ο Λίνο. «Εύχομαι να τελειώσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο. Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά κατεβαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βραζιλιάνος μπακ. «Μας βγήκαν όλα χθες. Δεν είναι ότι ήταν κακή η ΑΕΚ, εμείς ήμασταν πολύ καλοί», πρόσθεσε για την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι «δικεφάλων».

Ψηλά έβαλε τον πήχη των προσδοκιών για τον φετινό ΠΑΟΚ ο Λίνο.

«Εύχομαι να τελειώσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο. Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά κατεβαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βραζιλιάνος μπακ.

«Μας βγήκαν όλα χθες. Δεν είναι ότι ήταν κακή η ΑΕΚ, εμείς ήμασταν πολύ καλοί», πρόσθεσε για την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι «δικεφάλων».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ήταν άνετη η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Έτσι φαίνεται. Εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Όχι ότι η ΑΕΚ είναι κακή ομάδα, απλά εμείς παίξαμε πολύ καλά».

Για τον επόμενο αγώνα με τη Ρούμπιν στο Καζάν για το Europa League: «Εμείς πάμε σε όλα τα ματς για να κερδίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Και εμείς όμως διαθέτουμε καλή ομάδα και θα πάμε για τη νίκη».

Για τους στόχους του «Δικεφάλου»: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Στο τέλος θέλουμε να είμαστε καλύτεροι με ένα τίτλο. Γιατί όχι και πρωταθλητές. Είναι δύσκολο αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ καλοί και δεν θα είναι εύκολο».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Είμαστε δεμένη ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε ένα τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x