Stoiximan Super League

Ταλαιπωρία τέλος για Άρη

Δυο βδομάδες βασανιστικής υπομονής λαμβάνουν τέλος για άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο για μια ομάδα που ψάχνει να βρει ρυθμό η συγκεκριμένη διακοπή (ένεκα της ομάδας Α και Β στη Σούπερ Λίγκα…). Με τη σημερινή προπόνηση οι «κίτρινοι» επικεντρώνονται στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. «Θα επιστρέψω δυνατός», μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Δυο βδομάδες βασανιστικής υπομονής λαμβάνουν τέλος για άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.

Δεν ήταν ό,τι καλύτερο για μια ομάδα που ψάχνει να βρει ρυθμό η συγκεκριμένη διακοπή (ένεκα της ομάδας Α και Β στη Σούπερ Λίγκα…).

Με τη σημερινή προπόνηση στο Ρύσιο οι «κίτρινοι» επικεντρώνονται στην αναμέτρηση με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Του πρώτου τους επίσημου ματς μετά από 20 μέρες!

Σήμερα μάλιστα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων. Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«Σε κυκλοφορία τίθενται από το απόγευμα της Δευτέρας τα εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη την Κυριακή στις 16:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από τοARIS MOBILE. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Πιο συγκεκριμένα: Για τις θύρες 1, 3 και 4 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Για την θύρα 2 κοστίζουν 20 ευρώ. Για την θύρα 9 το κόστος είναι 30 ευρώ, ενώ για την θύρα 7 (επίσημα) είναι 50 ευρώ. Το ARIS MOBILE θα παραμείνει σήμερα ανοικτό από τις 17:30 ως τις 21:00, ενώ θα λειτουργεί από αύριο καθημερινά από τις 9:00 ως τις 21:00. Το Σάββατο τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 9 ως τις 15:00.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ και της σχετικής υπηρεσίας e-ticketing από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, (http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x