Stoiximan Super League

Οι απόψεις διίστανται

Διαφορά φιλοσοφίας παρατηρείται ανάμεσα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Καβάλας αναφορικά με το θέμα τη συμμετοχής της ομάδας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο σύλλογος έχει προθεσμία να δηλώσει συμμετοχή μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, αφού με το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνία κινδυνεύει να χάσει το δικαίωμα να πάρει μέρος σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Διαφορά φιλοσοφίας παρατηρείται ανάμεσα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Καβάλας αναφορικά με το θέμα τη συμμετοχής της ομάδας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος έχει προθεσμία να δηλώσει συμμετοχή μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, αφού με το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνία κινδυνεύει να χάσει το δικαίωμα να πάρει μέρος σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Συζητήσεις έχουν ήδη γίνει μεταξύ των διοικούντων, αλλά οι απόψεις μέχρι στιγμής διίστανται. Άλλα μέλη του ΔΣ εμμένουν στο να περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματα των δικαστικών διαμαχών, ενώ άλλα, σκεπτόμενα πιο συντηρητικά, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να δηλωθεί η ομάδα στη Δ΄ Εθνική, ειδικά από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές Κ20 έχουν προετοιμαστεί και είναι έτοιμοι να εκπροσωπήσουν τους «Αργοναύτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x