Stoiximan Super League

Άλβαρες: «Έχω μιλήσει και με ΑΕΚ»

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στο πρόσωπό του ο Λεάντρο Άλβαρες, που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Βόλου και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στο πρόσωπό του ο Λεάντρο Άλβαρες, που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Βόλου και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Είμαι στο Βόλο και ακόμη περιμένω. Δεν ξέρω τι να πω. Είδα τα παιδιά που έχουν φύγει και έχουν ήδη παίξει με τις ομάδες τους και εγώ είμαι ακόμη εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω το ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα» ο 30χρονος Αργεντινός μεσοαμυντικός και πρόσθεσε: «Μου λένε ότι ακόμη δεν μπορώ να πάω σε άλλη ομάδα, όμως την Τετάρτη θα ξέρουμε. Ελπίζω τότε να βγάλω μια άκρη και να μπορώ να παίξω επιτέλους Μέχρι τότε θα συνεχίσω τις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Όσο για το μέλλον του, ανέφερε: «Έχω μιλήσει με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ακόμη δεν έχω υπογράψει τίποτα. Ακόμη δεν ξέρουμε αν ο Αστέρας θα παίζει στην Σούπερ Λίγκα. Όμως έχω μιλήσει και με άλλες ομάδες. Και με την ΑΕΚ έχω μιλήσει και γνωρίζω το οικονομικό πρόβλημα, ωστόσο μου είπαν πως περιμένουν χρήματα τις επόμενες ημέρες. Δεν έχω κλείσει πουθενά και θα περιμένω. Αν τα βρούμε με την ΑΕΚ δεν έχω πρόβλημα να παίξω εκεί. Είναι μία μεγάλη ομάδα και φυσικά θα το ήθελα, ακόμη όμως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά».

Τροχοπέδη στην προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον παίκτη είναι η έλλειψη χρημάτων. Γιατί θα ήταν παράδοξο τη στιγμή που υπάρχουν τεράστιες οφειλές προς το υπάρχον ρόστερ, στο τεχνικό τιμ, σε υπαλλήλους και λοιπούς πιστωτές, να γίνει μεταγραφή ακόμη κι ενός ελεύθερου παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x