Stoiximan Super League

Ξέμεινε από παίκτες ο Χιμένεθ

Κάθε διακοπή πρωταθλήματος προσφέρεται για μίνι-προετοιμασία, αλλά όχι στην περίπτωση της ΑΕΚ. Η πληθώρα τραυματιών, αλλά και η αναχώρηση των διεθνών, δένουν τα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ, που έχει ελάχιστους παίκτες στη διάθεσή του για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της «Ένωσης».

Κάθε διακοπή πρωταθλήματος προσφέρεται για μίνι-προετοιμασία, αλλά όχι στην περίπτωση της ΑΕΚ.

Η πληθώρα τραυματιών, αλλά και η αναχώρηση των διεθνών, δένουν τα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ, που έχει ελάχιστους παίκτες στη διάθεσή του για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της «Ένωσης».

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Καράμπελας, Λεονάρντο και Μπέλεκ, που τραυματίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (ο πρώτος στο ζέσταμα) και θα υποβληθούν σε εξετάσεις, ενώ θεραπεία έκανε ο Κοντοές και ασκήσεις στο γυμναστήριο ο Κλωναρίδης.

Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Γεωργέας, Καφές και Κωνσταντόπουλος, ενώ με άδεια για προσωπικούς λόγους απουσίαζαν από το πρόγραμμα της Δευτέρας οι Δέλλας και Μπουγαΐδης. Σε αυτούς, προσθέστε και τους διεθνείς Μάκο και Γκέντσογλου για να συμπληρωθεί το παζλ των απόντων.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν την Τρίτη στις 10:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x