Stoiximan Super League

Ποιο φιλικό, να ηρεμήσουν πρώτα...

Στην προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος (λόγω ομάδας Α και Β) ο Άρης είχε φιλοξενηθεί από τη Λάρισα με σκοπό να βρουν ρυθμό οι «κίτρινοι» εν όψει της επιστροφής στις επίσημες υποχρεώσεις και με την προοπτική να ανταποδώσουν με φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτό δεν θα συμβεί τελικά, καθώς ο Σάκης Τσιώλης έκρινε ότι θα ήταν καλύτερο η ομάδα να μην μπει σε τέτοια διαδικασία και να δουλέψει πιο ήρεμα με στόχο να εμφανιστεί όπως πρέπει απέναντι στον Εργοτέλη (σε δύο εβδομάδες στην Κρήτη).

Στην προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος (λόγω ομάδας Α και Β) ο Άρης είχε φιλοξενηθεί από τη Λάρισα με σκοπό να βρουν ρυθμό οι «κίτρινοι» εν όψει της επιστροφής στις επίσημες υποχρεώσεις και με την προοπτική να ανταποδώσουν με φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτό δεν θα συμβεί τελικά, καθώς ο Σάκης Τσιώλης έκρινε ότι θα ήταν καλύτερο η ομάδα να μην μπει σε τέτοια διαδικασία και να δουλέψει πιο ήρεμα με στόχο να εμφανιστεί όπως πρέπει απέναντι στον Εργοτέλη (σε δύο εβδομάδες στην Κρήτη) αφήνοντας πίσω το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μοιάζει πιθανό αντί αυτού να προγραμματιστεί διπλό με την δεύτερη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x