Stoiximan Super League

«Ψήνεται» να συνεχίσει ο Μέλμπεργκ

Ένα από τα θέματα που αναμένεται να απασχολήσει -αργά ή γρήγορα- τον Ολυμπιακό είναι η παραμονή ή όχι του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός στόπερ περνάει τη δεύτερη νιότη του στους «ερυθρόλευκους» και έδειξε να έχει ακόμη την ίδια διάθεση για ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Ένα από τα θέματα που αναμένεται να απασχολήσει -αργά ή γρήγορα- τον Ολυμπιακό είναι η παραμονή ή όχι του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός στόπερ περνάει τη δεύτερη νιότη του στους «ερυθρόλευκους» και έδειξε να έχει ακόμη την ίδια διάθεση για ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Σχολιάζοντας την πρόθεση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αποσυρθεί από την ενεργό δράση για λογαριασμό της “expressen”, ανέφερε:

«Έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά στην καριέρα του. Έχουν έρθει στιγμές και στη δική μου καριέρα που σκέφτηκα αυτό το πράγμα. Αλλά αυτά αλλάζουν. Δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει. Τι μου δίνει κίνητρο εμένα; Η απάντηση είναι προφανής. Παίζω σε μια ομάδα κορυφής. Ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν πάντα γεμάτο γήπεδο και έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά από μόνα τους σου δίνουν μεγάλη ώθηση να συνεχίσεις».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x