Stoiximan Super League

Θα υπέγραφε από χθες ο Βαλβέρδε, αλλά…

Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως εκείνο που προέκυπτε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ήταν πως δεν έγινε τέτοια κουβέντα ανάμεσα στους δύο άνδρες. Ποια τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως εκείνο που προέκυπτε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ήταν πως δεν έγινε τέτοια κουβέντα ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του συλλόγου έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει τον 47χρονο τεχνικό για πολλά χρόνια στην ομάδα, στα πρότυπα του αγγλικού πρωταθλήματος (π.χ. ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ και ο Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Από την άλλη πλευρά, ο Βαλβέρδε θα υπέγραφε από… χθες στους Πειραιώτες πολυετές συμβόλαιο, αν δεν είχε το οικογενειακό πρόβλημα που τον προβληματίζει (το ένα από τα παιδιά του έχει πρόβλημα ακοής και δυσλεξίας και χρειάζεται ειδικό σχολείο και ειδικούς καθηγητές για να το αντιμετωπίσει).

Πάντως, ο κ. Μαρινάκης δεν πιέζει τον Βαλβέρδε και αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να συζητήσει το θέμα της παραμονής του στον πάγκο του Ολυμπιακού. «Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του κι αυτή ενισχύθηκε από την περσινή συνεργασία μαζί του», ειπώθηκε από τη διοίκηση.

Εκείνο που αναμένεται να ζητήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ από τον Βαλβέρδε είναι η συγκεκριμένη κουβέντα να γίνει στις αρχές του έτους, ώστε να ξεκινήσει νωρίτερα ο σχεδιασμός της ομάδας (μεταγραφικές και αγωνιστικός) για τη σεζόν 2012/13.

Όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη, εκείνο που ειπώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» ήταν πως η συγκεκριμένη συζήτηση θα γίνει τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο (παρά τις καλές εμφανίσεις του διεθνούς ποδοσφαιριστή και τη εξαιρετική άποψη που υπάρχει για την αξία του). Από την πλευρά του, ο «Τόρο» εμφανίζεται διατεθειμένος να περιμένει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αν και μέχρι σήμερα δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Το θέμα των συμβολαίων και των πρόωρων ανανεώσεων δεν αφορά μόνον τον Τοροσίδη, αλλά και τους Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Μοντέστο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Πειραιώτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να τους ανανεώσουν τα συμβόλαιο για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x