Stoiximan Super League

Δεξί, αριστερό και άουτ!

Μετά το τέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γόντικας γνωστοποίησε ότι η πρόταση της Arboris προγραμματίστηκε να συζητηθεί στην ΓΣ που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ούτε τότε αναμένεται να υπάρχει απαρτία των μελών κάτι που σημαίνει ότι θα δοθεί ξανά… πάσα στο επόμενο ΔΣ που θα οριστεί, δίνοντας συνέχεια σε έναν φαύλο κύκλο. «Καμία πρόταση, σκέτο παραμύθι», το σχόλιο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Διαβάστε τον λόγο που για την ώρα… κρατάει μακριά το Πρωτοδικείο.

Μετά το τέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γόντικας γνωστοποίησε ότι η πρόταση της Arboris Capital προγραμματίστηκε να συζητηθεί στην ΓΣ που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ούτε τότε αναμένεται να υπάρχει απαρτία των μελών κάτι που σημαίνει ότι θα δοθεί ξανά… πάσα στο επόμενο ΔΣ που θα οριστεί, δίνοντας συνέχεια σε έναν φαύλο κύκλο.

Αποχωρώντας ο πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και πήραμε δυο ομόφωνες αποφάσεις. Η μία αφορά μια προσέγγιση που μας έγινε και η απόφαση του Δ.Σ. ήταν να στείλει τη πρόταση αυτή στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου για να τοποθετηθούν οι μέτοχοι. Επίσης αποφασίσαμε την συνέχιση της ενοικίασης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τους ίδιους όρους που υπήρχαν».



Βέβαια, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο απλά και αυτό γιατί με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα μοιάζει αδύνατο να υπάρχει απαρτία στην Γενική Συνέλευση της 17ης Οκτωβρίου. Αν αυτό τελικά ισχύσει τότε το θέμα θα πρέπει ουσιαστικά να... επιστρέψει στην ημερήσια διάταξη του επόμενου ΔΣ της ΠΑΕ το οποίο και πάλι δεν θα μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση αποτελούμενο από 13 μέλη, στην καλύτερη περίπτωση. Έτσι θα δοθεί συνέχεια σε ένα φαύλο κύκλο που για την ώρα δεν φαίνεται να έχει διέξοδο.

Από την μεριά του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, τόνισε αναφορικά με την πρόταση αγοράς των μετοχών: «Καμία πρόταση, σκέτο παραμύθι», σχολίασε νωρίτερα για το θέμα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Διαβάστε περισσότερα.

Επιπλέον, κάτι που προκύπτει από την σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ και έχει σημασία είναι η διαβεβαίωση των μελών ότι δεν πρόκειται να παραιτηθούν. Αυτό σημαίνει ότι για την ώρα τουλάχιστον, το ενδεχόμενο του Πρωτοδικείου δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για τους "πράσινους".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x