Stoiximan Super League

«Βαρύ» πρόστιμο στον Γέστε

Βαρύ αναμένεται να είναι το πρόστιμο (70.000 ευρώ) που θα επιβληθεί στον Φραν Γέστε για το διπλό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Κατά πρώτο λόγο για την αρθροσκόπηση στο γόνατο δίχως την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού και κατά δεύτερο διότι πριν το ταξίδι στο Μπιλμπάο είχε αγνοήσει τον εσωτερικό κανονισμό (παραβίαση ωραρίου).

Βαρύ αναμένεται να είναι το πρόστιμο (70.000 ευρώ) που θα επιβληθεί στον Φραν Γέστε για το διπλό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Κατά πρώτο λόγο για την αρθροσκόπηση στο γόνατο δίχως την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού και κατά δεύτερο διότι πριν το ταξίδι στο Μπιλμπάο είχε αγνοήσει τον εσωτερικό κανονισμό (παραβίαση ωραρίου).

Προτού πάρουν την οριστική απόφαση οι υπεύθυνοι της πειραϊκής ΠΑΕ περιμένουν το DVD του χειρουργείου, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και το διάστημα της απουσίας του ποδοσφαιριστή από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μοδέστο: «Με τρία στα τέσσερα περνάμε»!

Δεν χάνει την πίστη του σε πρόκριση του Ολυμπιακού στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Φρανσουά Μοδέστο. Αφού τονίζει ότι κατά τον ίδιο η Ντόρτμουντ αποτελεί τον πιο δύσκολο αντίπαλο, επισημαίνει πως τρεις νίκες στα εναπομείναντα τέσσερα ματς δίνουν το εισιτήριο για τους «16».

Ο Κορσικανός μέσος σε συνέντευξή στο περιθώριο εκδήλωσης της Prince Oliver, προειδοποιεί πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αναφέρεται στο στάδιο της κριτικής που δέχθηκε μέχρι την καθιέρωση στους «ερυθρόλευκους», τη ζωή στη χώρα μας και την ελληνική κρίση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x