Stoiximan Super League

Λύση Μοντεστό!

Ο τραυματισμός του Βασίλη Τοροσίδη αλλά και το γεγονός ότι ο Γιάννης Μανιάτης είναι ανέτοιμος υποχρεώνει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να σκεφτεί τη λύση του Φρανσουά Μοντεστό για να καλύψει το κενό. Την επιστροφή του Μήτρογλου σκέφτεται ο Βαλβέρδε...

Τον Γάλλο σκέφτεται να παρατάξει στην αρχική 11άδα του αγώνα με την ΑΕΚ ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά από τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες.

Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει τις λύσεις του για το άκρο της άμυνας να είναι περιορισμένες καθώς εκτός από τον πρόσφατο τραυματισμό του Τοροσίδη και ο Μανιάτης ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που δεν του έχει επιτρέψει να προπονηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Μανιάτης εκτιμάται ότι σύντομα θα μπορέσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων αλλά και πάλι δύσκολα θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Έτσι η μόνη λύση που έχει ο Βαλβέρδε για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής είναι ο Μοντεστό. Ο Ισπανός τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει τον Γάλλο αρκετές φορές και σε αυτή τη θέση και στα φιλικά παιχνίδια της καλοκαιρινής προετοιμασίας μένοντας αρκετά ευχαριστημένος από την προσφορά του.

Σκέφτεται Μήτρογλου
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να σκέφτεται την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου, ίσως και τον Ιανουάριο, στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός παρακολουθεί τον νεαρό διεθνή επιθετικό στα παιχνίδια που δίνει με τον Ατρόμητο και έχει μείνει ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του και την συχνότητα με την οποία βρίσκει δίχτυα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x