Stoiximan Super League

Δύο εβδομάδες εκτός ο Φέισα

Όπως και στην περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη έτσι και σε αυτή του Λιούμπομιρ Φέισα οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν. Οι ιατρικές εκτιμήσεις φέρνουν τον άσο του Ολυμπιακού οριστικά εκτός πλάνων από τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ καθώς θα χρειαστούν περίπου 15 ημέρες για να μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι της εθνικής Σερβίας με την Ιταλία.

Όπως και στην περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη έτσι και σε αυτή του Λιούμπομιρ Φέισα οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν. Οι ιατρικές εκτιμήσεις φέρνουν τον άσο του Ολυμπιακού οριστικά εκτός πλάνων από τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ καθώς θα χρειαστούν περίπου 10-15 ημέρες για να μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι της εθνικής Σερβίας με την Ιταλία.

Ο νεαρός μέσος των «ερυθρολεύκων» ενδεχομένως να χάσει και το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο για την επόμενη αγωνιστική.

O Φέισα επέστρεψε από την χώρα του και εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Από τα αποτελέσματα διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε θεραπεία τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x