Stoiximan Super League

«Ο Αστέρας δεν έπρεπε να έχει μπει σε περιπέτεια»

Ικανοποιημένος για τη δικαίωση του Αστέρα Τρίπολης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και την παραμονή του στην Superleague δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιώργος Μποροβήλος. Ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ τόνισε πως η ομάδα του δεν θα έπρεπε να έχει εμπλακεί σε αυτή την περιπέτεια και πως όλη αυτή η ιστορία της έκανε κακό. «Τώρα απερίσπαστοι θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο με την μπάλα», ανέφερε ο κ. Μποροβήλος.

Ικανοποιημένος για τη δικαίωση του Αστέρα Τρίπολης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και την παραμονή του στην Superleague δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ τόνισε πως η ομάδα του δεν θα έπρεπε να έχει εμπλακεί σε αυτή την περιπέτεια και πως όλη αυτή η ιστορία της έκανε κακό. «Τώρα απερίσπαστοι θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην μπάλα», ανέφερε ο κ. Μποροβήλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μποροβήλος

Για τη δικαίωση του Αστέρα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ:

«Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έπρεπε να έχει μπει σε αυτήν την περιπέτεια. Όλη αυτή η κατάσταση έκανε κακό στην ομάδα, την αποσυντόνισε. Τώρα απερίσπαστοι θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Να ασχοληθούμε με την μπάλα και μόνο με αυτή. Όταν αισθάνεσαι αλλά και είσαι πεντακάθαρος αισθάνεσαι διπλά πληγωμένος όταν φέρεσαι να είσαι εμπλεκόμενος σε μια τέτοια ιστορία. Αυτό που μας νοιάζει αυτή τη στιγμή πάντως είναι η ομάδα να βρει το δρόμο της μιας και δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το καλοκαίρι:

«Δεν θα ήθελα να είμαι ο εισαγγελέας καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται πολλή προσοχή. Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και εμείς ήμασταν τα χλωρά. Πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Όλη αυτή η ιστορία που ταλανίζει από το καλοκαίρι το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να τελειώνει γρήγορα και να ασχοληθούμε με την μπάλα αυτή καθ΄ αυτή. Παράλληλα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να θωρακίσουν το άθλημα ώστε να μην αντιμετωπίσει στο μέλλον παρόμοια προβλήματα».

Για το ποινικό κομμάτι που εκκρεμεί:

«Σύμφωνα με τους νομικούς, στο νομικό κομμάτι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αφού εκεί απαιτούνται αποδείξεις και όχι απλά ενδείξεις».

Για το προπέρσινο ματς με τον Πανθρακικό το οποίο βρίσκεται στις λίστες της UEFA και για το οποίο δεν έχει ασκηθεί ακόμα πειθαρχική δίωξη:

«Είναι ένα ματς του Αστέρα κόντρα σε μία ομάδα που είχε πέσει από τα Χριστούγεννα. Παίζαμε προς στο τέλος της σεζόν. Το θέλαμε πολύ το ματς. Δεν τίθεται θέμα».

Για το αν το πρωτάθλημα της Superleague θα διεξαχθεί με 14 ή 16 ομάδες:

«Η συνεδρίαση της Superleague για το συγκεκριμένο θέμα έχει αναβληθεί δύο φορές. Ο Συνεταιρισμός θα πρέπει να πάρει θέση ωστόσο το θέμα δεν τελειώνει εύκολα καθώς αφορά και την ΕΠΟ αν και ποιες δύο ομάδες θα αναπληρώσουν τις δύο κενές θέσεις της Superleague».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x