Σήμερα το πρωί θα συνεχιστούν οι συζητήσεις των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ ΟΦΗ με εκείνους των αδελφών Βατσινά στο θέμα που έχει προκύψει και αφορά την κατάσχεση χρημάτων (που προορίζονταν για τρέχοντα έξοδα της ομάδας).
Μέχρι χθες το βράδυ οι εκπρόσωποι των αδελφών Βατσινά δεν πείστηκαν από τους δικηγόρους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τη διασφάλιση των χρημάτων τους μέσα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα (που τους προτάθηκε).
Μάλιστα, ο Φανούρης Βατσινάς αξίωσε την άμεση καταβολή του μεγαλύτερου μέρους του ποσού που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Επίσης, ζήτησε να υπάρξουν δεσμεύσεις για το υπόλοιπο ποσό από τρίτους, ώστε να είναι εξασφαλισμένος σε περίπτωση που η ΠΑΕ αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα.
Εν τω μεταξύ, χθες ο ΟΦΗ κατέθεσε το ποσό των 100.000 ευρώ στον λογαριασμό του Μάριο Σουλεάπ για να μην ενεργοποιηθεί η ποινή της αφαίρεσης βαθμών στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος μέσος – που έχει αποχωρήσει εδώ καιρό – είχε κερδίσει την προσφυγή κατά των Κρητικών.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






