Stoiximan Super League

Συμπληρώθηκε το διοικητικό παζλ

Με την γνωστοποίηση του ονόματος του επιχειρηματία, Στέφανου Σαράτση, συμπληρώθηκε το διοικητικό παζλ από τον Θόδωρο Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ, στο νέο εννιαμελές συμβούλιο του συλλόγου. Επέστρεψε ο Κοντρέρας. Τα εισιτήρια με Σάμροκ Ρόβερς

Με την γνωστοποίηση του ονόματος του επιχειρηματία, Στέφανου Σαράτση, συμπληρώθηκε το διοικητικό παζλ από τον Θόδωρο Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ, στο νέο εννιαμελές συμβούλιο του συλλόγου.

Ο κ. Σαράτσης, γνωστός στα πέριξ της Τούμπας (κάτοχος σουίτας) προστίθεται στους ήδη γνωστούς Ζαγοράκη, Βρύζα, Σαχπατζίδη (Γιώργο και Γιάννη), Κωνσταντινίδη, Μηλιωρίδη, Ποζατζίδη (εκπροσώπου του ΑΣ) και Βελή.

Όλα τα ονόματα βρίσκονται στην διάθεση του Ερασιτέχνη, ο οποίος με τη σειρά του θα τα καταθέσει στο Πρωτοδικείο, το τελευταίο βήμα για τον ορισμό νέας διοίκησης.

Επέστρεψε ο Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έδωσε το «παρών» στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας και αύριο θα επανεξεταστεί προκειμένου να φανεί σε τι σημείο βρίσκεται η αποθεραπεία του. Σε πρόγραμμα θεραπείας περιορίστηκε και ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και υπολογίζεται πως θα χρειαστεί δύο εβδομάδες για να επανέλθει.

Τα εισιτήρια με Σάμροκ Ρόβερς

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τη Shamrock Rovers, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00, την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από τις 10:00 έως τις 17:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x