Stoiximan Super League

Ούτε αποστολή ο Ρούντολφ

Δίχως καθαρόαιμο φορ, πλην του Αντώνη Πετρόπουλου, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στην Ξάνθη απέναντι στην τοπική ομάδα για την έκτη αγωνιστική (16:00, ΝΕΤ). Μετά τον Τοτσέ, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρούντολφ, που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Οι δύο παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και οι Κοτσόλης, Χριστοδουλόπουλος και Σεϊταρίδης.

Δίχως καθαρόαιμο φορ, πλην του Αντώνη Πετρόπουλου, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στην Ξάνθη απέναντι στην τοπική ομάδα για την έκτη αγωνιστική (16:00, ΝΕΤ).

Μετά τον Τοτσέ, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρούντολφ, που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Οι δύο παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και οι Κοτσόλης, Χριστοδουλόπουλος και Σεϊταρίδης. Στην Αθήνα θα παραμείνουν επίσης οι Νίνης, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης και ο τιμωρημένος Καρνέζης.

Η λειψανδρία υποχρέωσε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να συμπεριλάβει στη 19μελή αποστολή και τους νεαρούς Μαυρία, Φουρλάνο, Ταμπάκη και Καπίνο. Ο τελευταίος θα είναι βασικός τερματοφύλακας, ενώ οι υπόλοιποι της ενδεκάδας αναμένεται να είναι οι Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι, Ζέκα, Λέτο και Πετρόπουλος ή Κλέιτον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x