Stoiximan Super League

Η υπόσχεση του «Ice Man»

Με ψυχραιμία που αρμόζει στο προσωνύμιό του («Ice Man») και αποφασιστικότητα που ταιριάζει σε έναν πραγματικό πρωταθλητή αντιμετωπίζει ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν τον σοβαρό τραυματισμό του. «Θα προσπαθήσω πολύ να επιστρέψω δυνατός και να τα πούμε ξανά στο γήπεδο», δήλωσε στο «Goal». Αλλαγές, αναγκαστικές και μη, ετοιμάζει εν όψει Λοκομοτίβ ο Κωστένογλου.

Με ψυχραιμία που αρμόζει στο προσωνύμιό του («Ice Man») και αποφασιστικότητα που ταιριάζει σε έναν πραγματικό πρωταθλητή αντιμετωπίζει ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Ισλανδός σούπερ σταρ της ΑΕΚ χειρουργήθηκε χθες και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά υπόσχεται να επιστρέψει στα γήπεδα δυνατός.

«Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά στη ζωή ενός αθλητή. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο. Θα προσπαθήσω πολύ για να τα πούμε ξανά στο γήπεδο», δήλωσε στο «Goal». «Αισθάνομαι ήδη καλύτερα. Με τη βοήθεια των γιατρών θα δουλέψω για να γυρίσω δυνατός. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή όλη στις τάξεις της ομάδας. Πρώτος από όλους ο επιστήθιος φίλος του, Άρναρ Γκρέταρσον, αλλά και οι δύο από τους τρεις γιους του, καθώς η σύζυγος και ο τρίτος τους γιος είχαν ταξιδέψει στη Βαρκελώνη και θα επιστρέψουν σήμερα εσπευσμένα.

Το βλέμμα στη Μόσχα

Στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λοκομοτίβ Μόσχας (19:00) για το Europa League στρέφεται η προσοχή όλων στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει για το ματς αυτό τους τραυματίες Γκούντγιονσεν, Γεωργέα και Κωνσταντόπουλο, καθώς και τους τιμωρημένους Μάκο και Δέλλα.

Δεδομένα, λοιπόν, θα υπάρχουν αλλαγές, αλλά πιθανώς να είναι περισσότερες από τις απολύτως αναγκαίες. Άλλωστε ο νέος προπονητής θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλους, αλλά και να φρεσκάρει την ομάδα, αφού την Κυριακή ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για τη Μόσχα την Τρίτη (λόγω και της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας την Τετάρτη).

Περιμένει… συνδρομή

Ένα ποσό 350-400 χιλ. ευρώ περιμένει να εισπράξει μέσα στις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ από τη Nova για να καλύψει ένα μέρος των πολλών οφειλών που έχει. Τα έσοδα του ντέρμπι ήταν μόλις 320.000 ευρώ και οι υποχρεώσεις είναι πολλές, απέναντι σε παίκτες, τεχνικό τιμ, υπαλλήλους και λοιπούς πιστωτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x