Stoiximan Super League

Έλειπαν μόνο οι δύο μικροί…

Με απόντες τους Μπάλλα και Καϊμακαμούδη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το προσεχές ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιώργος Δώνης είδε με ικανοποίηση όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να βγάζουν κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Με απόντες τους Μπάλλα και Καϊμακαμούδη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το προσεχές ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιώργος Δώνης είδε με ικανοποίηση όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να βγάζουν κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους δύο νεαρούς, έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Όσο για τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την ομάδα της Ηπείρου, η προπώλησή τους θα ξεκινήσει την Πέμπτη από το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων που θα λειτουργήσει από τις 17.00 μέχρι τις 20.00, ενώ το ίδιο ωράριο θα ισχύσει και την Παρασκευή. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Θύρα 2: 20 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας, Θύρα 7: 15 ευρώ.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x