Να μην επηρεαστούν από τις απουσίες του ΠΑΟΚ και να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία του αγώνα ζήτησε από τους παίκτες του Άρη ο Σάκης Τσιώλης σε ομιλία του ενόψει του πολύ μεγάλου αγώνα των δύο ομάδων.
«Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και το πώς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να σας απασχολεί αν θα έχει αρκετές απουσίες βασικών παικτών ο ΠΑΟΚ, γιατί και εμείς έχουμε απουσίες», ήταν τα πρώτα του λόγια.
«Θέλω να συγκεντρωθείτε στο παιχνίδι και να μην σκέφτεστε τίποτα άλλο. Έχουμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία κερδίζοντας να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που τον έχουμε στεναχωρήσει», υποστήριξε.
Τέλος αναφέρθηκε στους παίκτες που έχουν μείνει στον πάγκο… «Δεν πρέπει να έχετε παράπονό κάποιοι, γιατί σας έδωσα ευκαιρίες»
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






