Stoiximan Super League

«Θα ‘ναι δύσκολα με Πανιώνιο…»

Αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να πείσει για την αξία του και έτοιμος να προσφέρει άμεσα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Βιθέντε Μόνχε. Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ, ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Πανιώνιο, αντίπαλο τον οποίο σέβεται απόλυτα και τονίζει ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά για να φύγουν με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη.

Αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να πείσει για την αξία του και έτοιμος να προσφέρει άμεσα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Βιθέντε Μόνχε.

Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ, ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Πανιώνιο, αντίπαλο τον οποίο σέβεται απόλυτα και τονίζει ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά για να φύγουν με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Πάνω απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Παράλληλα, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι πολύ δύσκολο. Όταν παίζουμε εκτός έδρας, όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα φέτος, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Είμαστε σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αλλά η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και να παίξει καλά».

Για το κλίμα με το οποίο τον υποδέχθηκαν στον Ολυμπιακό: «Όταν είσαι καινούριος παίκτης και δεν έχεις κάνει προετοιμασία, πάντα ψάχνεις τη θέση σου στην ομάδα. Ψάχνεις να βρεις τον τρόπο δουλειάς στην ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας».

Για την ετοιμότητά του: «Ήρθα στην ομάδα με χαρά και μεγάλη όρεξη. Θέλω να μείνω στην ομάδα και για αυτό το λόγο δουλεύω. Είμαι έτοιμος και αν μου το ζητήσει ο προπονητής θα παίξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x