Stoiximan Super League

Ιμπαγάσα: «Αισθάνομαι πολύ καλά…»

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Άριελ Ιμπαγάσα, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ο Αργεντινός μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στους «κυανέρυθρους», η οποία ήρθε, όπως υποστήριξε, επειδή… «είχαμε θέληση και κίνητρο».

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Άριελ Ιμπαγάσα, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Ο Αργεντινός μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στους «κυανέρυθρους», η οποία ήρθε, όπως υποστήριξε, επειδή… «είχαμε θέληση και κίνητρο».

«Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πετύχαμε τα γκολ που θέλαμε και φτάσαμε στη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά. Η ηρεμία και η θέληση που είχαμε ως ομάδα ήταν τα κυριότερα συστατικά της νίκης», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος μέσος και στη συνέχεια του ζητήθηκε να μιλήσει για την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται…

«Αισθάνομαι καλά και το πιο ευχάριστο είναι ότι και οι συμπαίκτες μου αισθάνονται το ίδιο, κάτι που φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα επόμενα ματς των «ερυθρολεύκων» και για το βαρύ πρόγραμμά τους, είπε: «Τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας είναι πολλά, αλλά έχουμε αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν. Θεωρώ ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά».

Αναφορικά με το γεγονός ότι χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Πανιωνίου, τόνισε: «Πάντα είναι σημαντικό να εισπράττεις το χειροκρότημα του κόσμου, ειδικά όταν αυτό προέρχεται από αντίπαλη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x