Stoiximan Super League

Στρατιώτης... Φωτάκης

Το ότι δεν… μασάει το ξέραμε. Απλά για ακόμη μία φορά αυτό πρόκειται να επιβεβαιωθεί και στην πράξη. Ο Γιώργος Φωτάκης στάθηκε μεν άτυχος, αφού βγήκε οφ σε μια περίοδο φόρμας για τον ίδιο, αλλά δεν πρόκειται να μείνει εκτός μάχης. Ο ίδιος δηλώνει σε καλή κατάσταση και έτοιμος να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, φτάνει να πάρει το ΟΚ του ιατρικού επιτελείου.

Το ότι δεν… μασάει το ξέραμε. Απλά για ακόμη μία φορά αυτό πρόκειται να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Ο Γιώργος Φωτάκης στάθηκε μεν άτυχος, αφού βγήκε οφ σε μια περίοδο φόρμας για τον ίδιο, αλλά δεν πρόκειται να μείνει εκτός μάχης. Ο ίδιος δηλώνει σε καλή κατάσταση και έτοιμος να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, φτάνει να πάρει το ΟΚ του ιατρικού επιτελείου.

«Κατά 99% θα μπω κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Περιμένω σήμερα να δώσει το “ΟΚ” και ο γιατρός της ομάδας. Αισθάνομαι πολύ καλά», το μήνυμά του στο “PAOK24”.

Το σημερινό πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία ξεκινά στις 16:30 κι εκεί ο διεθνής μέσος αναμένεται να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητάς του. Ελπίδες θεωρητικά υπάρχουν και για τον Λίνο, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα η επιστροφή του μετατίθεται για τον αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία. Ούτε λόγος για συμμετοχή των επίσης τραυματιών Γκαρσία και Αθανασιάδη στο ντέρμπι με τους «πράσινους» στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή. Χρειάζονται περισσότερο χρόνο από τους προαναφερθέντες μέχρι να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x