Stoiximan Super League

Κλέιτον: «Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ»

Δύσκολη χαρακτήρισε την εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, ο Σίλβα Κλέιτον, με δηλώσεις του στην εκπομπή «Όλα στο πράσινο» στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα ο μέσος του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Δύσκολη χαρακτήρισε την εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, ο Σίλβα Κλέιτον, με δηλώσεις του στην εκπομπή «Όλα στο πράσινο» στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα ο μέσος του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίλβα Κλέιτον:

Για το θεματικό ποδόσφαιρο που απέδωσε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη:

«Το θέαμα έρχεται όταν όλοι παίζουμε σαν ομάδα και όταν έχουμε παίκτες με ποιότητα για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το σημαντικότερο είναι ότι αγωνιστήκαμε σαν ομάδα και αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε σε καλό δρόμο».

Για την επόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ:

«Δύσκολος αγώνας. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ένας αντίπαλος επικίνδυνος με μεγάλη ομάδα, πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό τον αγώνα και να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Για την παρουσία του ίδιου:

«Όταν έχεις συνέχεια παιχνίδια είναι λογικό να γίνει, αλλά όταν αυτό δεν γίνεται είναι δύσκολο να έχεις καλό ρυθμό. Πιστεύω ο προπονητής μου δίνει τις ευκαιρίες που χρειάζομαι και αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω μέσα από την απόδοση μου την ομάδα, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι η αυτοπεποίθηση και είναι σημαντικό ότι έχει καταφέρει να μας το περάσει αυτό ο προπονητής».

Για το νέο του ρόλο στην ομάδα:

«Είναι άνετα για μένα σε αυτή τη θέση μαζί με το Λέτο και τις εναλλαγές μας και νιώθω καλά».

Για την παρουσία των φιλάθλων:

«Ο κόσμος πάντα μας στηρίζει και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές όσα χρόνια είμαι εδώ. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί με έχει στηρίξει και στις δικές μου δύσκολες στιγμές και πρέπει να πω ένα ευχαριστώ και να συνεχίσουν έτσι γιατί η ομάδα δουλεύει ώστε να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο».

Για τη συνέχεια:

«Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά, δεν θέλουμε να μείνουμε σε ένα αποτέλεσμα αλλά να συνεχίσουμε έτσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x