Stoiximan Super League

«Σε όλες τις ευκαιρίες σκόραρε ο ΠΑΟ»

Αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς χαρακτήρισε το 3-1 απ’ τον Παναθηναϊκό ο Απόστολος Γιάννου. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του δέχθηκε το πρώτο γκολ σ’ ένα σημείο που δεν απειλούνταν ενώ γενικά οι «πράσινοι» κατάφεραν να αξιοποιήσουν σχεδόν κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

Αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς χαρακτήρισε το 3-1 απ’ τον Παναθηναϊκό ο Απόστολος Γιάννου.

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του δέχθηκε το πρώτο γκολ σ’ ένα σημείο που δεν απειλούνταν ενώ γενικά οι «πράσινοι» κατάφεραν να αξιοποιήσουν σχεδόν κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Δεχθήκαμε το γκολ από μια στημένη φάση, σ’ ένα σημείο που δεν απειλούμασταν. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, ανοιχτήκαμε, με αποτέλεσμα να δεχθούμε άλλο ένα και να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε σχεδόν σε όλες του τις ευκαιρίες», δήλωσε ο Γιάννου στην κάμερα της NOVA.

Αφού τόνισε, δε, πως «ήταν μια κακή ημέρα και δεν νομίζω ότι φταίει κάτι άλλο», κατέληξε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε και απ’ το επόμενο κιόλας παιχνίδι να εμφανιστούμε καλύτεροι και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x