Stoiximan Super League

«Σαφάρι» για τερματοφύλακα

Το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εξετάζουν στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη νέα εμφάνιση του Φράνκο Κοστάντσο. Οι Πειραιώτες θα αναζητήσουν κάποιον γκολκίπερ το επόμενο διάστημα, αν και ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη. «», δήλωσε ο Μακούν κατά την αναχώρηση της αποστολής για το αυριανό ματς με την Ντόρτμουντ.

Το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εξετάζουν στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη νέα εμφάνιση του Φράνκο Κοστάντσο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι Πειραιώτες θα αναζητήσουν κάποιον αξιόπιστο γκολκίπερ το επόμενο διάστημα, αν και ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη.

Το συμβόλαιο του διεθνούς πορτιέρο με τον Άρη λήγει το καλοκαίρι και ίσως προτιμηθεί κάποιος ξένος τερματοφύλακας τον Γενάρη. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι επόμενες – αν υπάρξουν – εμφανίσεις του Κοστάντσο με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» ή πως θα ανταποκριθεί ο Μπάλαζ Μέγιερι στην ενδεχόμενη ευκαιρία που πάρει από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς είχε καλύψει τον Κοστάντσο.

«Δεν σκέφτομαι ότι το αποτέλεσμα είναι ευθύνη του τερματοφύλακά μας, γιατί μπορεί να έκανε ένα λάθος στη φάση του πρώτου γκολ, ωστόσο είχε δυο πολύ καλές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο και είναι νομίζω άδικο να τον κρίνουμε από ένα λάθος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Χθες ο Αργεντινός τερματοφύλακας πήγε στο γραφείο του 47χρονο προπονητή, ο οποίος θέλησε να μάθει σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Πάντως, ο Κοστάντσο μέχρι τώρα έδειχνε πως δεν επηρεάζεται από την κριτική που έχει ασκηθεί στο πρόσωπό του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x