Stoiximan Super League

Μόνο ο Πλαβούκος συνεχίζει...

Μόνο ο Γιάννης Πλαβούκος θα συνεχίσει στον Άρη από τους πρώην άμεσους συνεργάτες του Σάκη Τσιώλη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αποφάσισε από κοινού με τη διοίκηση να αποχωρήσει ως συνέπεια του κακού ξεκινήματος των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα. Πέραν του 52χρονου, την πόρτα της εξόδου πέρασαν οι Λάζαρος Κυριλλίδης, Γιώργος Χερίδης και Κοσμάς Στράτος που συμπλήρωναν το τεχνικό τιμ.

Μόνο ο Γιάννης Πλαβούκος θα συνεχίσει στον Άρη από τους πρώην άμεσους συνεργάτες του Σάκη Τσιώλη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αποφάσισε από κοινού με τη διοίκηση να αποχωρήσει ως συνέπεια του κακού ξεκινήματος των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα.

Πέραν του 52χρονου, την πόρτα της εξόδου πέρασαν οι Λάζαρος Κυριλλίδης, Γιώργος Χερίδης και Κοσμάς Στράτος που συμπλήρωναν το τεχνικό τιμ.

Αντιθέτως, όπως προαναφέρθηκε, το πόστο του θα διατηρήσει ο γυμναστής τερματοφυλάκων. Οι ιθύνοντες του συλλόγου εκτίμησαν τη δουλειά του και ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μάρκο Βελλίδη που εμφανίστηκε σε ετοιμότητα μετά την απώλεια του Σηφάκη.

Πάντως προτού συμφωνήσει να παραμείνει στον Άρη -ως όφειλε από ηθικής πλευράς- είχε επικοινωνία με τον Τσιώλη, που τον διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x